un tanar in varsta de 32 ani are nevoie de ajutor

Dragi colegi,

Va rog sa-mi permiteti sa va aduc la cunostinta cazul varului meu, un tanar in varsta de 32 ani, sot si tatal unui copil de 3 ani.

Dupa 2 ani de dureri de spate (zona omoplatului drept) care deveneau din ce in ce mai insuportabile, dupa analize repetate si tot felul de diagnostice i s-a depistat intamplator o formatiune tumorala mediastinala 7.5/5.5/12 cm.

In data de 25.06.2007 a fost operat de Dr. Cordos Ioan de la Institutul de Pneumologie Marius Nasta din Bucuresti. Din pacate forma tumorii a facut imposibila rezecarea in totalitate, ramanand un rest de cca. 4 cm lungime in zona pericardului si a venei cave superioare. Examenul histopatologic al fragmentelor tumorale a concluzionat: “timom malign”, deci CANCER.

La un an de la operatie si dupa efectuarea tratamentului chimioterapic, pe langa formatiunea tumorala ramasa neextirpata s-au dezvoltat altele, de dimensiuni mai mici.

Sentimentul de groaza a revenit. In urma unei serii de analize doctorii au hotarat efectuarea unei noi operatii, de aceasta data la Spitalul A.K.H. din Viena.

Operatia are un grad de dificultate ridicat, avand in vedere pozitionarea formatiunilor si de asemenea un cost ridicat, peste eforturile financiare ale familiei (parintii isi vor vinde casa in care au locuit de peste 30 ani).

Orice forma de ajutor este binevenita. Chiar daca nu puteti ajuta financiar, puteti trimite mesajul la cat mai multe persoane, prieteni, cunostinte.

Detalii privind contul bancar:
RO81 FNNB 0051 0258 0267RO01 – FINNANS BANK

Va multumesc,


Simona Rizea



http://mcgogoo.blogspot.com/
mutat la:
WWW.MCGOGOO.RO/

0 Response to "un tanar in varsta de 32 ani are nevoie de ajutor"

Trimiteți un comentariu

Daca te-a amuzat acest banc comenteaza-l AICI

powered by Blogger | WordPress by Newwpthemes | Converted by BloggerTheme | Blogger Templates | Discover Credit Cards